Skip links and keyboard navigation

Concept illustrations

Masterplan
line

Master plan

The public hospital master plan uses the natural healing environment of the Sunshine Coast
as its core. It has a simple green axis and interleaves buildings with green spaces.

Main entry from bus stop
line

 Bus stop

View of the main entry from the bus stop on Eccles Boulevard. The main hospital building is to the left,
with the Hub housing some of the Sunshine Coast health Institute (SCHI) accommodation to the right.

The Outdoor Room
line

 Outdoor courtyard

View from the Hub across the outdoor room to the main entry.

The Hub and main entry off Kawana Way
line

 Hub and entry

View from the corner of Doherty Street and Bullwinkel Lane. The Hub, featuring the auditorium,
is to the left, with the Main Hospital Building on the right.

Eastern view of the Main Hospital Building
line

 Eastern bunker

External view from Eccles Boulevard of the main hospital building that houses the Cancer Care Centre,
intensive care unit and the SCHI. Two of the three inpatient unit ‘fingers’ can be seen above.

Car park 1 (P1)
line

North west carpark view

The main car park (P1) from southbound on Kawana Way.


Back Back to gallery
Last updated: 15 December 2015